Latin Fiesta-t varázsolunk a konyhádba

Amikor a város legkülönlegesebb vacsorája a Te otthonodban kerül megrendezésre, a Los Carballos csapata felejthetetlenné varázsolja az estét. Élvezd a teljesen egyedi és személyre szabott vacsorát otthonod intimitásában és kényelmében, míg mi gondoskodunk minden egyébről. Mivel az étel és a zene mennyei párost alkotnak, a latin ízeket és dallamokat ötvözve egy igazi Latin Fiesta-t varázsolunk a konyhádba.

Nem kell királyi fenségnek lenned ahhoz, hogy pár órára saját séfed legyen. Mi bárki számára elérhetővé tesszük, hogy éttermi minőségű ételeket fogyaszthasson anélkül, hogy ezért ki kelljen otthonról mozdulnia. Nincs többé asztalfoglalás, sorban állás vagy parkoló keresgélés az étterem közelében. Legyen szó akár egy meghitt baráti vagy családi vacsoráról, céges eseményről, koktélpartiról, vagy bármilyen ünneplésről, a Los Carballos az ételek és hozzá illő zenék tökéletes kombinációját kínálja. Ha úgy döntesz, hogy szakítasz a hagyománnyal, és ahelyett, hogy étterembe mennél, inkább egy eredeti kubai vagy mexikói menüvel szeretnéd lenyűgözni vendégeidet, ami ráadásul a saját a konyhádban készül el, a tökéletes választás: a Los Carballos és egy vérpezsdítő Sabor Latino.

Hogyan is működik ez?

Egy terepszemlével egybekötött személyes egyeztetéssel kezdődik minden a lakásodon. Megbeszéljük az elképzeléseket, valamint személyre és alkalomra szabjuk a menüt. Ezután az előlegként kapott pénzből elintézzük a bevásárlást. A nagy napon pár órával előbb érkezünk, hogy megtegyük a szükséges előkészületeket és frissen megfőzzük a korábbi egyeztetésnek megfelelő menüt. Neked semmi mást nem kell tenned csak hátradőlnöd és élvezned a finom falatokkal és latin zenével fűszerezett estét vendégeid társaságában. Miután végeztünk a főzéssel a konyhában tisztaságot és rendet hagyunk.

És mindez mennyibe fog kerülni neked?

Ez attól függ. Több olyan tényező is van, ami meghatározza az árat: hány vendég, hány fogásos ételsor, melyik típusú menü, Budapesten vagy vidéken, stb.
Te felveszed velünk a kapcsolatot, mi pedig felforrósítjuk konyhádban a hangulatot.

Bemutatkozás

Chef NACHO

Chef Nacho Kubában, a Matanzas tartományban található, Colónban, egy nyolcgyermekes család legkisebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Már nagyon fiatalon szenvedélyévé vált a főzés. Gyakran segített édesanyjának és nővéreinek a konyhában. A kubai ételek elkészítésének fortélyai generációról generációra szállnak, nem írják le pontosan a receptekben. Nacho is mindig ott sündörgött a konyhában, így már gyermekként elsajátította a tradicionális népi konyha minden csínját-bínját.

„Gyerekkorom óta a főzés volt a szenvedélyem. Nincs is annál jobb, mint amikor a hobbid lesz a szakmád is.”

Veleszületett tehetségét 1990-től a kubai nyaralóövezet, Varadero legjobb szállodáinak étteremvezetőjeként kamatoztatta. Közben kisebb kitérőt tett Ecuador és Svájc kulináris világában is. A Mexikóban eltöltött 12 év alatt eleinte a nyaralóparadicsom, Acapulco és Puerto Vallarta szállodáinak éttermeiben dolgozott vezetőként. Később saját éttermet is üzemeltetett Puerto Vallarta-ban, ahol a vendégek legnagyobb örömére kapható volt a tenger gyümölcsei mellett a steak is. 2012 óta él Budapesten. Imádja a magyar ételeket, de természetesen a különböző latin konyhák nagy rajongója és szakértője. A világ különböző éttermeiben eltöltött idő után 2014 nyarán eldöntötte, hogy ideje saját álmainak valóra váltásán dolgozni. Így kezdődött el életének új fejezete: a Los Carballos.

The-Voice

Bemutatkozás

Michel
Michel Kubában, a Matanzas tartományban található, Cárdenasban született. Kivételes hangjával már egész kisgyermek korában kitűnt társai közül. Zene iránti rajongása már ekkor megmutatkozott. Eleinte a helyi általános iskola zenekarában énekelt és dobolt. Tinédzserként már saját együttest alapított Combinación néven. A fiatalokból álló reggaeton együttes komoly sikereket ért el hazájában.2009 óta él Budapesten. Énekes, dalszerző és szövegíró. Az EverLand Gospel Choir tagjaként népszerű gospel darabok, spirituálék, afro-latin yoruba vallásos énekek világába kalauzolta el hallgatóságát. A tradicionális kubai zenét játszó CubaRitmo együttes és a valamennyi latin stílusban otthonosan mozgó Latin Combo együttes tagjaként a budapesti salsa élet ismert szereplője lett. Koncertjeiken bársonyos hangjával varázsolta el a táncolni vágyó közönségét. Jelenleg a La Movida együttes énekeseként dobogtatja meg a női szíveket. A zeneszerzés és éneklés mellett Michel másik szenvedélyének, a főzésnek a Los Carballos Hangjaként édesapjával karöltve hódol.

Bemutatkozás

Szilvia
Szilvi tősgyökeres budapesti. Maximalista és perfekcionista énje már gyermekkorában megmutatkozott, bár ezeket a tulajdonságait akkor még nem a főzésben és a szervezésben élte ki, hanem csak óvodás- és iskolástársait igazgatta. Mindenki számára világos volt már ekkor, hogy ennek a kicsi lánynak a szervezés a lételeme. Szereti azt a folyamatot, amikor egy elképzelés testet ölt és valóság lesz belőle. Legyen az egy utazás, családi ebéd vagy csak egy délutáni kávézás barátokkal, mindennek pontosan úgy kell történnie, ahogy ő azt elképzelte és megszervezte.

Karrierjét a szállodaiparban kezdte, később személyi asszisztensként folytatta egy nagyvállalatnál. Innen aztán egyenes út vezetett a perfekcionizmus és maximalizmus fellegvárába, egy nemzetközi ügyvédi irodába, amely nagyon jó alapokat teremtett képességeinek kiteljesedéséhez. Szabadidejének nagy részét a számítógép előtt magánprojektjeinek a menedzselésével tölti. Az egyik ilyen projekt a Los Carballos, ami egy hatalmas tanulási folyamat és egy új élet kezdete lett, ahol a toll mellé fakanalat is ragadhat. A Los Carballosnál ő az, aki a latin temperamentumot európai normák közé tereli. Hisz a nagyvárosi dzsungelben edződött idegeit még a latin vérmérséklet sem képes kiborítani.

Ismerj meg minket!