Kérdésed van? Válaszolunk!

Mi a Los Carballos?

A Los Carballos családi vállalkozás egy latin-amerikai privát séf szolgáltatás, amely a latin-amerikai ízeket a hozzá illő zenével ötvözi a megrendelő otthonában vagy bérelt helyszínen. A Los Carballos csapat missziója, hogy eljuttassa a latin-amerikai gasztronómiát és kultúrát mindenkihez. Legyen szó bármilyen eseményről, a privát séf mindig emelni fogja annak fényét!

Miért rendelj privát séf szolgáltatást?

A privát séf szolgáltatás lényege, hogy egy profi szakács foglalja el a megrendelő konyháját, éttermi színvonalú menüt prezentálva exkluzív módon, az ügyfél otthonában. Mi bárki számára elérhetővé tesszük, hogy éttermi minőségű ételeket fogyaszthasson anélkül, hogy ezért ki kelljen otthonról mozdulnia. Nincs többé asztalfoglalás, sorban állás vagy parkoló keresgélés az étterem közelében. Bármilyen alkalomra remek megoldás, ha nem szeretnél napokat tölteni a konyhában, vagy ha szeretnél valami igazán egyedi megoldással előrukkolni.

Hogy zajlik egy esemény?

A piacon frissen bevásárolt árut a helyszínen készítjük el az előre leegyeztetett menünek megfelelően. Neked semmi mást nem kell tenned csak hátradőlnöd és élvezned a finom falatokkal és latin zenével fűszerezett estét vendégeid társaságában. Miután végeztünk a főzéssel a konyhában tisztaságot és rendet hagyunk.

Hány órával előbb érkeztek meg a helyszínre az adott napon?

Általában az ételek 50 százalékos készültségben érkeznek a megrendelő otthonába vagy a bérelt rendezvényhelyszínre. Ezért elég, ha 2-3 órával előbb érkezünk meg az eseményre és vesszük birtokba a konyhát.

Milyen ételeket tudok rendelni?

Chef Nacho a mexikói és a kubai konyha feketeöves szakértője. Emelett lehetőség van még más latin-amerikai konyhák ételeleinek a megrendelésére is. A magyar konyha remekeit nem áll módunkban elkészíteni.

Van gyerekmenü?

Igen, van. 1-12 éves korig [50%]-ot számolunk fel a normál árból.

Az élőzene szolgáltatáshoz milyen technikai felszereltségre van szükség?

Minden ehhez szükséges felszerelést és eszközt mi biztosítunk. Beleértve az énekest illetve igény esetén a zenekart is.

Mennyibe kerül a privátséf szolgáltatás?

Több olyan tényező is van, ami meghatározza az árat: vendégek létszáma, a menü típusa, ételsorok száma.

Budapesten belül ingyenesen megyünk házhoz. Budapesten kívül útiköltséget számítunk fel. Külföldi munkával kapcsolatos díjszabásunk egyéni megállapodáson alapul.

Hogyan történik a fizetés?

A megrendelés 50% előleg megfizetésével válik garantáltá, amelyre vonatkozóan előlegszámlát állítunk ki. A fennmaradó összeg a rendezvény lebonyolítása után a helyszínen készpénzzel/bankkártyával vagy 8 napos átutalással történik, amelyről végszámlát állítunk ki. Személyes átvétel esetén a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával.

Banki átutalás esetén az alábbi bankszámlaszámra: 16200010-00079703 – MagnetBank, MyLittleWorld Kft.

Le lehet mondani egy már leelőlegezett eseményt?

Amennyiben a lemondás 30 naptári nappal a dátum előtt történik, visszafizetjük a teljes előleget.

Amennyiben a lemondás a dátumot megelőző 7 és 30 naptári nap között történik, visszafizetjük az előleg 50%-át.

Amennyiben a lemondás 7 naptári nappal a dátum előtt történik, nincs lehetőség semmilyen anyagi visszatérítésre.

Hogyan tudok ajánlatot kérni?

Az info@loscarballos.com e-mail címen, vagy a weboldalon található Kapcsolat menüpont alatti foglalási űrlap kitöltésén keresztül. Minden esetben e-mailben küldünk részletes tájékoztatót a részletesen leírt kérésnek megfelelően.

Rólunk mondták