Bérelj saját latin privátséfet!

Személyre szabott éttermi élmény a saját otthonodban.
Te csak érezd jól magad, minden más a mi dolgunk.

Hogyan működik a privátséf szolgáltatás?

Számodra gondtalanul.  Az alapanyagok beszerzésétől kezdve a főzésen át a konyha kitakarításáig mindenről gondoskodunk. Neked a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Hidd el, a vendégeid el lesznek ragadtatva.

Igen, jól olvastad.

Beszerezzük az alapanyagokat
Megfőzzük a konyhádban
Az elkészült ételeket felszolgáljuk
Távozáskor a konyhát tisztán adjuk át

Mi történik pontosan, ha megrendeled a privátséf szolgáltatást?

1. Először egy személyes találkozó keretein belül helyszíni terepszemlét tartunk a konyhádban.

2. Összeállítjuk a személyre és alkalomra szabott menüt.

3. Beszerezzük a kiváló minőségű alapanyagokat.

4. A nagy napon az ünnepség megkezdése előtt pár órával birtokba vesszük a konyhádat és nekilátunk a menü elkészítésének.

5. Miután végeztünk a főzéssel a konyhában tisztaságot és rendet hagyunk.

Neked nincs más feladatod,
mint hátradőlni és élvezni a társaságodat.

KAPCSOLAT

PRIVÁTSÉF – PRÓBÁLJ KI VALAMI IGAZÁN FORMABONTÓT!

Nem kell királyi fenségnek lenned ahhoz, hogy pár órára saját magánszakácsod legyen. Legyen szó akár egy meghitt baráti vagy családi vacsoráról, egy fontos eseményről, koktélpartiról, vagy bármilyen ünneplésről, a Los Carballos az ételek és hozzá illő zenék tökéletes kombinációját kínálja.

Bérelj saját latin privát szakácsot, aki tradícionális latin-amerikai ételekkel kápráztatja el vendégeidet.

KAPCSOLAT

Egyedi szolgáltatás személyre szabott árak

Tapasztalataink alapján tudjuk, soha nincs két egyforma esemény. Mindegyik egyedülálló és páratlan a maga nemében. Személyre és alkalomra szabott privátséf-szolgáltatást nyújtunk. Kérj ajánlatot és mi valóra váltjuk az álmod!

KAPCSOLAT

Akik már átélték
a latin életérzést

Kérdésed van? Válaszolunk!

Miért rendeljek privátséf szolgáltatást?

A privátséf szolgáltatás megrendelése kitűnő megoldást kínál azoknak a különleges alkalmaknak a profi lebonyolítására, amikor nincs elég időd vagy lehetőséged egy 3-4 fogásos menü elkészítésére. Bármilyen alkalomra remek megoldás, legyen szó akár születésnapi vacsoráról, házassági évfordulóról, hogy a lánybúcsúról már ne is beszéljünk. Ha szeretnél valami igazán egyedi megoldással előrukkolni, ami vendégeid számára is emlékezetes élmény marad, akkor egy privátséf által a helyszínen készített menü a megoldás.

Bárki számára megfizethető a privátséf szolgáltatás?

A privátséf szolgáltatás által készített ételek árazása hasonló az éttermi árakhoz viszonyítva. Így természetesen egy halas taco ára nálunk is kevesebbe fog kerül, mintha homárt rendelnél. Ebből adódóan az árak az összeállított menü alapján változnak. Viszont egy otthoni rendezvénynél megspórolhatod az éttermek által túlárazott italok költségét, valamint a dugódíjat is. És hogy mindezt otthonod kényelmében élheted át, az egyszerűen megfizethetetlen. Az általunk szolgáltatott élőzene pedig már csak hab a tortán.

Mit tartalmaz a privátséf szolgáltatás?

A privátséf összeállítja az alkalomnak megfelelő menüt, megvásárolja a hozzávalókat, előkészíti, a helyszínen megfőzi és a végén a tálalásban is közreműködik. Az egyik lehetőség, hogy a privátséf mindent a helyszínen készít elő és főz is meg, így a vendégeidnek lehetőségük van az ételkészítés alatt beszélgetni is vele. Vagy a másik lehetőség, amikor az ételek már 60-70%-os készültségben érkeznek és csak a befejező fázisok történnek a helyszínen. A konyha természetesen ugyanolyan állapotban kerül visszaadásra, mint amilyen a rendezvény előtt volt.

Mit kell nekem biztosítani?

A háztartásodban megtalálható tányérokat, poharakat, evőeszközöket, tálakat, edényeket, szalvétákat, stb. fogjuk használni. A rendezvény napján kérjük, hogy a konyhapultot tedd használható állapotba, valamint a mosogató és a mosogatógép is üres és használható legyen.

Ki teríti meg az asztalt?

Legtöbbször mire mi megérkezünk az asztal már meg van terítve és a helység is fel van dekorálva az eseménynek megfelelően. Amennyiben nem volt időd megteríteni, mi szívesen megcsináljuk helyetted. Csak mutasd meg nekünk, hogy mi hol van, és mi gondoskodunk a többiről.

Hány órával előbb érkeztek meg a rendezvény napján?

A menütől függően az érkezési idő 2-3 órával előbb történik, mint a rendezvény kezdési ideje. Nagyobb események esetén (például esküvők) vagy amikor minden főzési fázis a helyszínen történik, még korábbi érkezés várható (5–8 óra a rendezvény kezdése előtt). Bizonyos esetekben ezek az érkezési idők változhatnak, és extra költségeket eredményezhetnek. Minden esetben előzetesen egyeztetünk ezekről.

Mi a minimum létszám?

Egy kétszemélyes romantikus vacsorától kezdődően ahány személy elfér az étkezőben, vagy a rendezvényhelyszínen. Minél nagyobb létszámú egy rendezvény, annál kedvezőbb az egy főre eső költség.

Milyen típusú menük közül választhatok?

Latin-amerikai, ezek közül is elsősorban kubai és mexikói ételeket készítünk. (A magyar konyha remekeit nem áll módunkban elkészíteni.) Minden alkalommal személyre szabott menüt állítunk össze a kívánságoknak megfelelően. Igény esetén glutén- és laktózmentes, valamint vegetáriánus és vegán menüt is tudunk biztosítani.

Gyerekmenüt 12 éves korig biztosítunk, amelyre a normál menü árának 50%-át számoljuk fel fejenként.

Felszámoltok utazási költséget?

Mivel budapesti székhelyű vállalkozás vagyunk, ezért Budapest egész területén belül ingyenesen megyünk házhoz. Budapesten és Magyarországon kívüli megbízásokkal kapcsolatban útiköltség díjszabásunk egyéni megállapodáson alapul.

Mik a fizetési feltételek?

A megrendelt szolgáltatás a teljes végösszeg 50%-ának előlegként történő megfizetésével válik garantáltá. Ezt az összeget banki átutalással egyenlítheted ki a MyLittleWorld Kft. MagnetBanknál vezetett 16200010-00079703 bankszámlaszámra. Az összeg megérkezése után előlegszámlát állítunk ki és email-en megküldjük neked. A fennmaradó összeg a rendezvény napján a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával (rendelkezünk bankkártya olvasóval) fizetendő, amelyről végszámlát állítunk ki.

Mik a lemondási feltételek?

Amennyiben a lemondás 30 naptári nappal a rendezvény dátuma előtt történik, visszafizetjük a teljes előleget.

Amennyiben a lemondás a rendezvény dátumát megelőző 7 és 30 naptári nap között történik, visszafizetjük az előleg 50%-át.

Amennyiben a lemondás 7 naptári nappal a rendezvény dátuma előtt történik, nincs lehetőség semmilyen anyagi visszatérítésre.

Maradtak még kérdéseid?

Nyugodtan küld el nekünk őket az info@loscarballos.com email címre. Köszönjük.

PRÓBÁLD KI A LATIN ÉLETÉRZÉST MÁS RENDEZVÉNYEKEN IS!