Kevin nélkül nincs karácsony, ez már hagyomány kis hazánkban, még ha sokan ki is készülünk tőle. Éppen ezért hoztunk neked egy másik alternatívát: Kevin karácsonya helyett Nachot. Mivel a Los Carballos-szal már sok-sok éve azon dolgozunk, hogy felejthetetlenné tegyük nemcsak az ünnepeidet, hanem a hétköznapjaidat is, úgy gondoltuk, ideje Nachot is Kevin szintjére felemelni. Egyetértesz velünk?

Mi a különbség Kevin és Nacho között?

A legalapvetőbb az, hogy Nachot nem felejtették otthon a szülei, ahogyan Nacho sem felejtette el soha a szülőhazáját, Kubát (és fogadott második otthonát, Mexikót sem). Végleges otthonra azonban itt, Magyarországon talált, és legnagyobb örömünkre, most már bennünket örvendeztet meg séftudományával. Nem úgy Kevin.

fotó: merkur.de

Kevin nem tud főzni, de legalább a finom ételeket ő is szereti. Ha most itt lenne, Nacho biztosan összehozna neki egy fantasztikus gyermekmenüt, hogy Kevin karácsonya se maradjon különleges kubai étel nélkül. Tévedés ugyanis azt hinni, hogy a kubai, illetve mexikói gasztrocsodákért csak a felnőttek rajonganak. Számos olyan családi összejövetelt tartottunk már, ahol a gyermekek lekörözték a felnőtteket is! Kevin is épp ilyen lenne. Ő azonban nincs itt, partik viszont mindig vannak, ezért mutatjuk, hogyan készülünk rájuk.

Partik Kevin karácsonya nélkül – Lehetséges?

Amikor kapunk egy felkérést valamilyen céges karácsonyi partira, családi szülinapozásra, lánybúcsúra vagy más eseményre, mindenkinek személyre szabott árajánlatot készítünk. (Kevin még nem írt nekünk, ezért picit haragszunk is rá.)

Ebben az árajánlatban többféle variációt is felsorakoztatunk mind a menüt, mind a kísérő programokat illetően. Azok ugyanis szintén a repertoárunkat képezik.

Egy cég esetében például kérhetők

  • extra koktélok Yeratól,
  • zenei kíséret Micheltől, de akár az egész zenekarától,
  • sőt igény esetén táncolni is megtanítunk bárkit Miguel jóvoltából.

Még Kevint is, ha vevő rá.

Mi történik az árajánlat elfogadása után?

Olyan sebességbe kapcsolunk, hogy eszedbe sem jutna Nacho kedvenc szava, a mañana. (Hogy ez mi, arról ITT olvashatsz bővebben.)

Egy céges parti esetében, amely lehet csapatépítő, vagy épp karácsonyi összejövetel,

  • először is mindent beszerzünk, ami a menühöz kell.
  • Ezen felül megkeressük az ideális helyszínt,
  • elkészítjük a menükártyákat,
  • gondoskodunk a szükséges kiegészítőkről (csapatépítő bulik esetén például különböző kötényekről, kesztyűkről, receptkártyákról),
  • a buli napján pedig csodálatos terítéket varázsolunk az asztalokra.

Ha zenét is kértek tőlünk, akkor gondoskodunk a hangosításról, a mikrofonokról, szóval mindenről, amiről csak kellhet. A vendégeknek semmi más dolguk nincs, mint élvezni a partit és megfeledkezni Kevin karácsonyáról. Végtére is Kevinért elég, ha aggódik a családja. Azt pedig már nagyon jól tudjuk, hogy feleslegesen, hiszen azért stramm legény a srác. Bennünk is csak egy kérdés merült fel: vajon bírná-e a jalapeñot?

És te? Te hogy állsz ennek a csípős chilipaprikának az erejéhez? Ha nem szívleled, csak szólj, a te családi partiajánlatodból legfeljebb kihagyjuk a zöldet. Nem tévedés, a zöldet.

Jalapeño a családi összejövetelen

Ha már Kevinről le kell mondanod, azt semmiképp nem engedhetjük meg, hogy a jalapeñot is kihagyd. Lehet ugyan, hogy nem készülsz esküvőre, szülinapra, nem tartasz mostanában lánybúcsút vagy épp házavató partit (tudtad, hogy ilyen bulikba is hívnak bennünket?), de egy isteni Nacho-ételről akkor sem kell lemondanod.

Ott van például az egyik mártogatós szószunk, amely részét képezi a Party Boxainknak. Ez épp zöld, ami arra utal, hogy csípős. A jalapeño esetében ugyanis minél pirosabb a paprika, annál enyhébb. Ha tehát nem mersz azonnal belecsapni a lecsóba (csak hogy stílusosak legyünk), érdemes piros jalapeñoval kezdened az ízlelőbimbóid megedzését. Ha viszont keményebb fából faragtak, próbáld ki Nachonnak ezt az avokádókrém receptjét. Hidd el, megéri. Szerintünk Kevin karácsonya is izgalmasabb lenne, ha ilyen szószt kínálna a betörőinek. Nos? Megegyeztünk?

Ha viszont mégis inkább elhívnál bennünket magadhoz, hiszen tudod, „A séf házhoz megy”, csak írj nekünk. Ha pedig a cégednek szervezel partit, nézd meg az ajánlatainkat ITT.

Tetszett a cikkünk? Akkor nézd meg a videóinkat is a youtube csatornánkon, exkluzív tartalmakért pedig lájkolj bennünket a Facebookon, és kövess minket az Instagramon!