A születésnapokhoz általában kétféleképpen állunk hozzá: Ha nem a miénk, imádjuk, ha rólunk van szó, az idő haladtával inkább véka alá rejtjük a korunkat. Egy viszont biztos: megünnepelni mindenképpen szeretjük, csak legfeljebb máshogyan.

Tudtad, hogy az első születésnapi ünneplések már az ókori civilizációkban is megjelentek? Persze az idők során a különböző kultúrákban változatos hagyományokkal bővültek, de a lényeg mindig ugyanaz volt: az életigenlés, a szeretet kifejezése.

A születésnapok megünneplése természetesen egyfajta mérföldkő is, amely nem az öregedésről szól, hanem olyan alkalom, ahol a közösség és a szeretteink figyelmét és szeretetét élvezhetjük. (A nagyon bátrak vagy mazochisták ilyenkor vissza is tekinthetnek a múltjukra és akár új célokat, kihívásokat is kitűzhetnek maguk elé.)

A Los Carballos, ha az utóbbiban nem is feltétlenül, minden másban segít. Hogy hogyan? Igazi latin fiesztával.

Születésnapi parti a Los Carballos-szal

Kismillió születésnapi bulit, partit rendeztünk már. Volt nagy jelentőséggel bíró 18., örömünnepnek számító 60. születésnapi rendezvényünk is, ahogyan rengeteg páros születésnap vagy épp kerti parti még több ünnepeltnek.

Az ilyen, általában meglepetésként szervezett születésnapi bulikon Nacho gondoskodik arról, hogy a fantasztikus kubai és/vagy mexikói ízek mindenki hangulatát megalapozzák, Michel pedig a zenéjével tovább forrósítja a kedélyeket. Legutóbb viszont egy komplett zenekart is vittünk magunkkal, sőt kubai táncosokat is, mert az ünnepeltek (egy 60 és 65 éves házaspár) nagyon is megérdemelte a fergeteges partit.

Kubai születésnapi parti

Ilyenkor a kubai és mexikói fogások frissen készülnek a helyszínen (tudod, látványkonyha fíling van), így minden falat nemcsak gasztroélmény, hanem egy kis utazás is a karibi világba. Az ünnepség során a vendégeknek kubai üdvözlő italt adunk, Michel éneke és bongójátéka pedig élő latin ritmusokkal tölti meg az estét (vagy a délutánt, ki mit szeretne).

Születésnap extrákkal

A születésnapi alapcsomagunk tartalmát mi állítjuk össze a követőink legkedveltebb ételeiből, de természetesen a megrendelőnek szíve joga van variálni mind az étlapon, mind a programelemek összeállításában. Választható extráink is vannak, amilyen a táncanimáció, a kubai koktélbár, a születésnapi torta és igény szerint dekoráció is.

Dupla születésnapi parti

Az emberek tényleg évszázadok óta ünneplik a születésnapokat, és mi azt szeretnénk, ha te is megtudnád, Kubában hogyan teszik mindezt. A kubai emberek nagyon érzelmesek, egy születésnapon éppen ezért csokorba kötik a múltat, a jelent és a jövőt. Ehhez biztosítunk mi, a Los Carballos, olyan kubai környezetet akár az otthonodban is, ahol az öröm, a tánc és a kulináris élvezetek találkoznak egymással és az ünnepelt boldogságával.

Ha még nem volt részed ebben az élményben, vagy ilyen bulit szeretnél valamelyik szerettednek, ne várj tovább: Vedd fel velünk a kapcsolatot! Ígérjük, tudunk titkot tartani, és Magyarországon belül elmegyünk hozzátok bárhová. Most épp 300 kilométerrel arrébb fogunk partit rendezni…

Ha tetszett ez a blogbejegyzés, csekkold videóinkat is youtube csatornánkon, exkluzív tartalmakért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess minket az Instagramon

Ajánlatot születésnapi partira ITT tudsz kérni. Egyeztessünk!